Paardenkliniek De Raaphorst

Paarden vervoerservice

Voor klanten die zelf niet in staat zijn hun paard naar de kliniek te vervoeren bieden wij een vervoerservice aan. Onze assistent Barry komt uw paard dan ophalen met een veewagen. Op onze vervoerservice zijn de Algemene Vervoerscondities (AVC) en de Algemene Veevervoerscondities (AVVC) van toepassing. Deze vervoercondities zijn via de links op te zoeken en in te zien. Aanvullend op deze vervoercondities gelden de Algemene voorwaarden Vervoerservice Paardenkliniek De Raaphorst. Onderaan deze pagina vindt u een link om deze aanvullende voorwaarden in te kunnen zien.

Om gebruik te kunnen maken van onze vervoerservice vragen wij u de Algemene voorwaarden Vervoerservice Paardenkliniek De Raaphorst te lezen en ondertekenen. De overeenkomst geldt voor éénmalig vervoer van het betreffende paard. Als uw paard vaker door ons vervoerd wordt is het mogelijk akkoord te geven voor voortzetting van de overeenkomst gedurende het resterende kalenderjaar.

Aan onze vervoerservice zijn kosten verbonden. De kosten bedragen een starttarief van € 25,00 en € 0,80 per gereden km, gerekend vanaf Paardenkliniek de Raaphorst (volgens GoogleMaps), incl. BTW. Deze kosten zijn inclusief tijd chauffeur, 15 minuten laadtijd en 30 minuten wachttijd. Voor extra laad- en of wachttijd wordt € 10,00 per kwartier gerekend. Voor een bezoek aan Paardenkliniek de Raaphorst wordt geen wachttijd in rekening gebracht. Bijkomende kosten zoals tolgelden en bruggelden zijn voor rekening van de opdrachtgever.

Wordt u door ons voor verder onderzoek (zoals een CT- of MRI-scan) doorverwezen? Ook dan is het mogelijk om gebruik te maken van onze vervoerservice!

Algemene voorwaarden Vervoerservice Paardenkliniek De Raaphorst

Altijd op de hoogte

Als u op de hoogte wilt blijven van nieuwe ontwikkelingen binnen de praktijk, nieuw geschreven artikelen of nieuw binnen de paarden(geneeskunde)wereld kunt u zich hier opgeven voor de nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.