Paardenkliniek De Raaphorst

Paardenkliniek de Raaphorst

Paardenkliniek de Raaphorst is een gespecialiseerde paardenkliniek, gevestigd sinds 1984 aan de Raaphorstlaan te Wassenaar.
De praktijk is gesticht door dierenarts Hans van Schie, als voortzetting van zijn in 1976 gestarte praktijk in Limburg. In de periode hiervoor was de Raaphorst een stoeterij onder eigenaar Ger de Kroes. In 1988 is de kliniek uitgebreid met nog een dierenarts erbij. In juni 1990 is Frans van Toor bij de kliniek komen werken en in 2010 Franklin Lashley. Momenteel werken er 4 paardenartsen en is er een internationaal klantenbestand.

Wij zijn een gespecialiseerde Paardenkliniek met ambitie. Enerzijds de ambitie om te behoren tot de top van de Paardenklinieken in Nederland en anderzijds om op het gebied van “pezen” in Europa voorop te blijven lopen.

Niet met ons hoofd in de wolken, maar met beide voeten op de grond. Dit alles vanuit onze missie om topkwaliteit vanuit een multi-disciplinaire benadering te leveren met persoonlijke aandacht voor zowel het paard als de eigenaar.

 

Paardenkliniek de Raaphorst luchtfoto

Altijd op de hoogte

Als u op de hoogte wilt blijven van nieuwe ontwikkelingen binnen de praktijk, nieuw geschreven artikelen of nieuw binnen de paarden(geneeskunde)wereld kunt u zich hier opgeven voor de nieuwsbrief.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.