Paardenkliniek De Raaphorst

Medewerkers

Bij Paardenkliniek de Raaphorst zijn 4 vaste paardenartsen werkzaam.  Franklin Lashley is gespecialiseerd in orthopedische problemen en volledig ISELP (International Society of Equine Locomotion Pathology) gecertificeerd. Patricia Janszen en Daja van Nunen zijn beide erkend paardendierenarts, zij volgen de ISELP-opleiding en hebben het eerste deel van de FES-opleiding (Focus on the Equine Spine) afgerond. Christine Arentshorst heeft zich naast haar jarenlange (internationale) ervaring als paardenarts ook op de chiropractie toegelegd, ook Christine heeft het eerste deel van de FES-opleiding met succes afgerond.

Naast de dierenartsen zijn er ook 3 vaste assistenten werkzaam bij paardenkliniek de Raaphorst. Lenie Goeman-Zuiderwijk is al meer dan 30 jaar het boegbeeld van de kliniek en bemand de balie. Annette Kortekaas is de duizendpoot, ze assisteert bij alle werkzaamheden in de kliniek en is verantwoordelijk voor de administratie en apotheek. Barry te Pas assisteert ook bij alle werkzaamheden in de kliniek. Daarnaast houdt hij de stallen bij en vervoert hij regelmatig patiënten voor de kliniek.  Naaste onze 3 vaste assistenten is ook Theo van der Kaaij regelmatig te vinden op de kliniek. Hij maakt ook deel uit van ons team en assisteert bij allerhande werkzaamheden in en om de kliniek.

Ook werken wij intensief samen met Morgan Lashley. Morgan is  (naast dierenarts) FES-gecertificeerd paarden chiropractor en is eigenaresse van het Sport Horse Health Plan.

Sport Horse HealthPlan

Paardenkliniek De Raaphorst werkt samen met Sport Horse Health Plan om de revalidatie van uw paard zo optimaal mogelijk te kunnen begeleiden.

Altijd op de hoogte

Als u op de hoogte wilt blijven van nieuwe ontwikkelingen binnen de praktijk, nieuw geschreven artikelen of nieuw binnen de paarden(geneeskunde)wereld kunt u zich hier opgeven voor de nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.