Paardenkliniek De Raaphorst

Medewerkers

Bij Paardenkliniek de Raaphorst zijn 4 vaste paardenartsen werkzaam. Franklin Lashley en Patricia Janszen zijn gespecialiseerd in orthopedische problemen en volledig ISELP (International Society of Equine Locomotion Pathology) gecertificeerd. Hiernaast hebben Franklin en Patricia de FES-opleiding (Focus on the Equine Spine) gevolgd om problemen van de wervelkolom beter te kunnen beoordelen en diagnosticeren. Christine Arentshorst heeft zich naast haar jarenlange (internationale) ervaring als paardenarts ook op de manuele therapie toegelegd en is (naast dierenarts) FES-gecertificeerd chiropractor. Iris Geuze is all-round paardenarts en heeft zich daarnaast verder gespecialiseerd in gebitsproblemen en behandelingen. Al onze paardenartsen zijn aangesloten bij het register Erkend Paardenarts.

Naast de dierenartsen zijn er ook 3 vaste assistenten werkzaam bij Paardenkliniek de Raaphorst. Lenie Goeman-Zuiderwijk is al meer dan 30 jaar het boegbeeld van de kliniek en bemand de balie. Annette Kortekaas is de duizendpoot, ze assisteert bij alle werkzaamheden in de kliniek en is verantwoordelijk voor de administratie en apotheek. Rachel Verbeek assisteert ook bij alle werkzaamheden in de kliniek. Daarnaast onderhoudt zij de stallen en het terrein.  Naaste onze 3 vaste assistenten is ook Theo van der Kaaij regelmatig te vinden op de kliniek. Hij maakt ook deel uit van ons team en assisteert bij allerhande werkzaamheden in en om de kliniek. Indien u niet over eigen transport beschikt werken wij samen met een transportservice voor het vervoer van uw paard van en naar de kliniek.

Ook werken wij intensief samen met Morgan Lashley. Morgan is (naast dierenarts) FES-gecertificeerd paarden chiropractor en is eigenaresse van het Sport Horse Health Plan.

Sport Horse HealthPlan

Paardenkliniek De Raaphorst werkt samen met Sport Horse Health Plan om de revalidatie van uw paard zo optimaal mogelijk te kunnen begeleiden.

Altijd op de hoogte

Als u op de hoogte wilt blijven van nieuwe ontwikkelingen binnen de praktijk, nieuw geschreven artikelen of nieuw binnen de paarden(geneeskunde)wereld kunt u zich hier opgeven voor de nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.