Paardenkliniek De Raaphorst

Klantenavond 13 december 2016 17 november 2016 – Evenement, Nieuws

Klantenavond

Dinsdag 13 december organiseren we weer een klantenavond.  We starten de avond met de eerste lezing over hoefbevangenheid, na een korte koffiepauze zullen  we doorgaan met een tweede lezing over maagzweren bij het paard. De lezingen worden gegeven door Bram van der Meij en Astrid klein Breteler. Bram zal toelichting geven over het ontstaan, de diagnostiek en behandeling van beide aandoeningen. Astrid zal uitgebreid in gaan op de rol die voeding speelt in de ontwikkeling, preventie en behandeling van beide aandoeningen.

De lezingen wordt gegeven op boerderij de Raaphorst, deze ligt naast de kliniek. Het adres is Raaphorstlaan 18 in Wassenaar. Parkeren kan gewoon op de kliniek.

We beginnen om 19:30 met koffie en thee, rond 20:00 gaan we van start met de eerste lezing.

Het bijwonen van de lezingen is gratis, je kunt je aanmelden door middel van een e-mail. Stuur een mail met je naam en het aantal personen naar:  dierenarts@paardenkliniek.com

We hebben plek voor maximaal 45 mensen, dus wees er snel bij!

klantenavond

Altijd op de hoogte

Als u op de hoogte wilt blijven van nieuwe ontwikkelingen binnen de praktijk, nieuw geschreven artikelen of nieuw binnen de paarden(geneeskunde)wereld kunt u zich hier opgeven voor de nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.